Yksittäiset palvelut

KIRJANPITO

Kirjanpito sähköisesti. Nykyaikasilla ohjelmistoillamme pystymme tekemään kirjanpidon kokonaan sähköisesti tai perinteisin menetelmin. Täydellisessä sähköisessä kokonaisuudessa etuna on ehdottomasti nopeus, vaivattomuus ja kattava mittaristo. Sähköisessä kokonaisuudessa tilitoimisto pystyy tuottamaan reaaliaikaisia taloudenseurantamittareita asiakkaalle.

TILINPÄÄTÖS

Tilinpäätös päättää tilikauden. Tilinpäätös kertoo omistajille, yrityksen koko tilikauden tuloksen.  Tilinpäätöstä tarvitsevat myös sidosryhmät kuten verottaja, rahoittajat, tilastokeskus, sijoittajat sekä monet muut tahot. Kaikki yrityksen tilinpäätökset arkistoituvat sähköiseen arkistoon, josta ne on helposti saatavissa tarvittaessa.

PALKANLASKENTA

Palkanlaskenta vaatii työlainsäädännön tuntemusta. Laskemme useita palkkoja kuukaudessa, joten lainsäädäntö ja useiden alojen tes-säännökset ovat meille hyvin tuttuja. Nykyaikainen palkanlaskenta-ohjelmistomme mahdollistaa kattavan palvelukokonaisuuden. Teemme myös palkanlaskentaan liittyvät viranomaisilmoitukset eläkeyhtiöille, vakuutusyhtiöille ja verottajalle.

RESKONTRA

Osto- ja myyntireskontra sähköisesti. Sähköinen ostolaskujen kierrätys ja reskontra mahdollistaa laskujen hyväksyttämisen oikealla henkilöllä ennen maksamista, hyväksyjä tekee mahdolliset korjaukset. Hyväksyjät saavat ilmoituksen uudesta laskusta sähköpostiin, laskut ovat tarvittaessa hyväksyttävissä myös mobiilistakin. Laskut arkistoituvat automaattisesti sähköiseen arkistoon, vanhoihin laskuihin on helppo palata. Paperisten laskujen arkistointi voidaan lopettaa.

Myyntilaskujen sähköinen lähetys. Ohjelmastamme on mahdollista lähettää sähköisiä myyntilaskuja sekä liittää laskuihin liitteitä. Myyntilaskut arkistoituvat automaattisesti ja paperisten myyntilaskujen arkistointi voidaan lopettaa. Sähköinen osto- ja myyntireskontra mahdollistaa reaaliaikaisen kassavirtamittarin yrittäjälle.

MOBIILI/WEB

Mobiilisovellus, joka minimoi kuittien ja tositteiden käsittelyajan. Voit lähettää kuvan kuitista puhelimellasi suoraan arkistoon ja kytkeä sen haluamaasi ostolaskuun, luottokorttilaskuun, kirjanpidon tositteelle tai tiliotteen tapahtumalle.

Arkistosta voit koska tahansa selata ja muokata aiemmin lähetetettyjen kuittien tietoja.

Matkalaskusovelluksen avulla matkalaskut syntyvät jo työmatkalla. Kun lähdet ajamaan, käynnistät älypuhelimellasi sovelluksen, joka rekisteröi ajetun matkan ja käytetyn ajan – päivärahat ja km-korvaukset lasketaan automaattisesti. Tiedot kirjautuvat saman tien osaksi matkalaskua. Kuitit kuvaat kätevästi puhelimesi kameralla ja ne siirtyvät matkalaskulle liitteinä. Kun palaat työpaikallesi, matkalasku onkin jo valmis lähetettäväksi hyväksymiskiertoon.

Ostolaskujen hyväksyjänä sinun ei tarvitse tehdä laskujen tarkastusta vain työpisteessäsi. Se onnistuu yhtä hyvin tabletilla tai älypuhelimella. Siis kaikkialla, missä vain on internet-yhteys. Jos sinulle tulee kiireellisesti tarkastettava ostolasku, tunnet sen värinänä puhelimessasi. Voit katsoa laskun tiedot ja kuvan puhelimen näytöltä ja hyväksyä laskun napin painalluksella.

Sähköinen arkistointi tarkoitettu kaikkien dokumenttien sähköiseen arkistointiin.

  • Arkistoa voi käyttää mistä ja milloin vain. Raportit ovat aina käyttäjien nähtävissä ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Soveltuu kaikkiin sähköisiin asiakirjoihin, kuten laskuihin, tositteisiin ja raportteihin.
  • Osto- ja matkalaskut sekä muistiotositteet siirtyvät laskujen sähköisestä kierrätysjärjestelmästä tositearkistoon.
  • Tarvittaessa dokumentti voidaan skannata arkistoitavaksi.
  • Monipuolisen hakutoiminnon avulla oikean dokumentin löytäminen helpottuu.
  • Luotettava raporttien säilyttäminen.
  • Raportteja ei tarvitse enää tulostaa ja postittaa edes sähköpostin liitteenä.